Bugün, 13 Mayıs 2024 Pazartesi

AK Parti Milletvekili Gülle Sındırgı'da

AK Parti  Milletvekili Gülle Sındırgı

AK Parti Genel Başkan Danışmanı Amasya Milletvekili Akif Gülle Sındırgı Belediyesi'ne ziyaret etti.

AK Parti Genel Başkan Danışmanı Amasya Milletvekili Akif Gülle Sındırgı Belediyesi’ne ziyaret etti.
Belediye Başkanvekili Belediye Meclis Üyesi Mehmet Akar, Belediye Başkan Yardımcısı Emin Uygar Çelik, Belediye Meclis Üyeleri ve AK Parti İlçe Başkanı Halil Güner’in karşıladığı Gülle belediye de bir sürü sohbet etti.
Gülle, ‘İhlas ve Samimiyet olursa dağlar delinir geçer’ dedi.
Sındırgı’da incelemelerde bulunan Gülle, uzun zamandır hasret kaldığı özüne köyüne gelmiş kadar huzur bulduğunu ifade ederek, “Bu güzel yolumuzda 2001 yılında başladık. Bu kutlu yürüyüş, bu bereketli yürüyüş tüm hızıyla devam ediyor. Allah gücümüze güç katsın. Rabbim gelecek günlerimizi aydınlık etsin. Bizleri geri koymasın inşallah. Bu heyecanı hepimiz birlikte yaşıyoruz. Bu duygularınızla beraber gelecek zamanlarda hakkımızda hayırlısı olsun. İhlas ve samimiyet olursa dağlar delinir geçer. İhlas ve samimiyet yoksa iki yüzlülük varsa, riyakarlık varsa basit menfaatler düşkünlüğü varsa eyvah hem kendini yakmış olur hem de etrafını yakmış olur. Bizlerde şahidiz ki bizim partimiz kurulduğundan beri ihlası, samimiyeti, dürüstlüğü var ki Allah bugüne kadar iktidar olmayı nasip etti. Göstermiş olduğunuz misafirperlik için çok teşekkür ederim.” dedi.
Gülle’nin konuşmasından sonra Belediye Başkanvekili Akar’da yaptığı konuşmada Sındırgının termal turizm alanında gelişmekte olduğunu ifade ederek, “ Sındırgı’nın 25 yıllık sıcak su hayali sona erdi. Türkiye’nin en uzun isale hattı göreve gelmemizle birlikte 2016 yılından itibaren ilçemiz sıcak su ile ısınmaya başlayacak. Sıcak suyun ilçeye gelmesiyle birlikte yatırımcılar için cazibe merkezi haline geldi.” diye konuştu.



  • Pazartesi 17.1 ° / 6.5 ° Güneşli
  • Salı 16.2 ° / 3.9 ° Güneşli
  • Çarşamba 17.7 ° / 5.1 ° false